Wednesday, May 4, 2011

.::kisah si comel | aku anak ayah!!!::.

Assalammualaikum readers..sorry la..lame x update blog nie..ntah kenape...dalam kepale otak nie banyak je bende nak share..tp x tao yang mane 1! hehehe...last2 aku pilih nak share yang nie dulu..nie kisah anak buah aku si comel 2..Muhammad Danish Zaquan name die..One day 2 aku p la jalan-jalan p umah die..dok la lepak2..kebetulan plak mase 2 kawan papa die datang nak ajak papa die kuar..mama die pulak malas nak ikot..so,papa die je la yang kuar.

Okay..nak di jadikan cerita, danish ney nampak la papa die kuar kan...pergh! start 2 die pon x henti2 la menangis! hahahaha...sebelum nie aku x caye la kan bile mama die ckp yg die 2 x bole kalu papa die x de, kali nie aku da nampak sendiri! hahaha...memang betol2 anak ayah! pantang ayah die xde...da 2, mama die pujuk pon x mo, bg susu x nak, pg puting x nak...haish! last2 ngan nenek die je die nak...mate pejam tp still merengek! hehehe... meh layan pic2 die yang aku pgl si comel! :)





10 comments:

Cma Shiema said...

siyes...comel budok ni..

Nur Eiman Aleesya said...

Cma Shiema: kan? hehehe...mmg comel! geram! hahahaha

cik sakdi said...

eceh, pandai tu nak tengok kamera budak zaman moden ni. kihkih cute je

Nur Eiman Aleesya said...

cik sakdi: 2 la pasal..pp tembam nk kene cium2! :)

shidee said...

hai.. nice blog.. beautiful picture.. i love it..

if you have time come to visit my blog http://shidee08.blogspot.com/
do not forget to follow me..

thank you..
hehee..=)

Nur Eiman Aleesya said...

shidee: i will :)

Syahirah Suhaili said...

comel nye danish.. :D

Nur Eiman Aleesya said...

Syahirah Suhaili: kan?? 2 lisa syg die :)

Tok Ayah Ucu said...

cumelnyer ;)) mmuuahhh2x

Nur Eiman Aleesya said...

Tok Ayah Ucu: comel kan? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...