Monday, April 18, 2011

::Facebook: Die Buat Lagi!!!!::


Assalammualaikum n selamat petang. Hari nie aku keje, tp macam x keje je sebab xde keje nk buat. Semuanya da siap minggu lepas, lagipon bos aku cuti hari nie, jadi memang xde ape2 keje la nk buat. Bosan pulak rasanye bile x de keje nk dibuat nie. Aku layan la FB aku. Dalam fb aku 2 ade la sorang mamat, actually aku x kenal pon sape die, aku rase aku accept pon sebab aku tengok ade mutual friend, klu x, memang berzaman la nk tunggu aku approve. Itu pon ikot mood aku, klu aku rase aku nk approve, aku approve la, klu x, maafla..memang aku reject je!
Okay, berbalik kepada mamat td 2, aku memang x tao n x kenal langsong la kan mamat nie..tapi die memang suke LIKE status aku! Huhuhu..semua status aku kt FB 2 mesti die nk LIKE! X kesahla status aku 2 pasal ape, pasal seedy ke, pasal happy ke, sume die LIKE! Sungguh meng”confius”kan aku lol..pernah skli, die on9 n aku try la tgur die kt IM chat 2, aku tnye la, nape suke sgt LIKE status aku?? Tp sampai hari nie, die tetap membisu seribu bahasa n tetap jugak mengeLIKE status2 aku! Hahaha..ape kah?? Aku pon selidik la sikit2 pasal die, pergh! Da kawen n dah ade anak 2, aku tgok gak la kot2 die ade LIKE2 status orang laen same..ish..xde la pulak..OMG!! ape da jadi nie?? Hahaha..best sangat ke status aku 2 smpai die suke sgt LIKE???? Lately die senyap, aku ingat die da x LIKE2 status aku lagi dah..tetibe lak hari nie die LIKE lgi!!! Huhuhuhu...scary!!! Die sudah kembali mengeLIKE! Asbestos! Aku kene lebih berhati2! Hahaha :p Adios Amigos J

4 comments:

::Budak Degil:: said...

hahahaha..itu kite gelarkan the champion of LIKE..huhuhuhu

Nur Eiman Aleesya said...

Budak Degil: kalu 2 xpe lagi, kite kenal orgnye! nie x kenal tao!

aNNa maRdHiaH said...

hahaha .. lumrah facebook . :) hahaha ..
anyway,anna follow sini .. follow anna juga ea ..salam kenal ..

Nur Eiman Aleesya said...

aNNa maRdHiaH: betol 2, tapi kalau kawan2 xde hal la nak like ke nk poke ke, nie org yg x pernah bertegur sapa tao :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...