Saturday, April 16, 2011

::Maharaja Lawak: R2! Aku tak puas hati!!!::


Assalammualaikum n selamat malam..
Tengok x maharaja lawak td??OMG??What????? Nape R2 yang keluar nie?? Aku xde r fan sgt ngn R2, tp aku senang la ngn diorang. Ish! X puas betol la! Kalau nk compare R2 ngn Amer td, lebih kurang je kot. Lagipon kn sebelom2 nie R2 buat best! Lagi2 yang 1st episode  tue, yang diorg bt scene kt sekolah 2. Amer 2 x konsisten pon, even tadi mase die perform pon juri dok tunduk-tunduk muke bawah meja kan? Ish, ape la yang best sgt kt die? Pendek kate aku memang x puas ati la ngn keputusan mlm nie! Kalau WAI ngan XN3 tu memang aku da agak da kuar, tp R2?


Rasenye tgok amir td x lawak langsong pon, rasenye xde part pon yang dapat bt aku gelak! Im sorry la amir! At least even R2 x pandai sgt buat musical comedy, okay what ape diorg bt td, aku ade gak gelak! Adess, sape la yang dok p undi si amir nie? Tah2 AC Mizal kot, sebab die mmg bias sgt la kt amir, tiap kali amir perform ke dah habis perform, punye la die up org 2 gile2, hero pujaan Malaya la bagai..eeiiyy..please la! Aku nie x de la bias kt sape2 pon, cume aku rase td yang patot kuar adalah amir! Tak pe, kite tunggu minggu depan! Adios amigos!

Nie peserta yang da terkeluar: 



Nie pulak peserta2 yang masih tinggal:












6 comments:

eQa Masachika said...

sokong akak sangat2.
paling xtahan amir muka bangga GILA dia xkeluar.adoss~ kiranya yakin la tu dia t'lampau bagus dari R2.ho3

Nur Eiman Aleesya said...

eQa Masachika: 2 la pasal, menyampah gile kan dik?? eiyy!! patot die yang kuar bukan R2!

alyrds said...

biasaleh tu.... peminat R2 mati² ingat x kuar, tetapi sebaliknya berlaku. Nak buek camno, peminat Amir lg ramei sms.....hoho~



www.alyrds.com

Nur Eiman Aleesya said...

alyrds: eiy...x puas ati la..yang x suke muke berlagak si amir 2! eiy! harap2 mgu nie die yang klua! hahaha..x baek kan lisa :D

wanie said...

sabarjekla

Nur Eiman Aleesya said...

wanie: i sabar la nie! huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...