Thursday, April 7, 2011

Interview oh interview!

Selamat pagi.. J aku baru je lepas breakfast! Hehehe..tp 2 la, minum air neslo je..stock biskot ngn roti aku da habis! Lupe plak nk refill! Asbestos sungguh! Aku da la lupe ari nie ade student nak  meng”interview” aku! naseb baek la aku suda siap2 breakfast! Hehehe! pergh! Teringat plak aku zaman2 study kt u dlu..kene p bt research, interview org pasal job diorang la, process la..macam2 lagi la..skarang aku plak yg kene menjawab soalan2 tue! Hehehe..cm kelaka pon ade..bos aku pon satu, punye la ramai2 staff kat sini..bole plak pilih aku untuk di interview! Apekah?? Hahaha...aku mane la reti nk jawab soalan2 ney..ish2...sungguh sadis!

Sessi interview pon bermule..hahaha...aku ckp kt sudent 2..leh ckp malay x? Die cakap sure...dan2 bile aku jwab soalan, ckp English jugak! Hahahaha...pape tah! Bile pk balik cm klaka, bukan ape, sbb kat sini da biase bile ckp ngn student speaking, so automatiknya aku pon speaking le...hahaha...kire bole tahan gak la speaking..hahaha! (perasan sendiri!) banyak gak la soklan student ney tanye, tp sume memamg berkaitan ngn keje aku, ape yg aku buat, jadi senang la nk jawab..x yah la nk pk2 pon..jawab je, sebab memang da keje yg aku buat kan? Hehehe J
Dulu mase aku study, aku yang banyak menginterview org, skarang aku plak yang diinterview! Hahaha...skarang aku da rase da ape org yg aku interview dulu 2 rase bile diorang kene interview ngn aku! Hahaha...ape pon aku rase seronok jugak n at least aku dapat experience kan? (^_-)

4 comments:

fyna said...

hehehe....kene diinterview e?
:)






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Nur Eiman Aleesya said...

fyna: haah...hahaha...cm kelaka pon ade :)

::Budak Degil:: said...

amboi..mcm artis buat press confrnce pulak di interview bagai...hahha..einn penah kene interview mase form 5..itu pun utk majalah sekolah..hahahaha

Nur Eiman Aleesya said...

budak degil: hahaha...itu x trill..ney trill sbb kite x kenal pon sape die! hahaha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...