Friday, April 8, 2011

::Glee VS Bola::


Aku ney memang fan bola…ntah la, since aku kecik lagi kot aku da dibiase kan ngn bola sepak..ayah n pakcik-pakcik aku sume minat bola..and yang paling best! Anak-anak diorg yg pumpuan plak yg fanatic bola! Hahaha…aku ngan kazen2 pmpuan aku le…yg laki? Erk, ntah..xde r mcm kitorg ney! Hehehe..rasenye start dari aku sekolah rendah lg kot..slalu la jugak turun p stadium..tp stadium yg dekat2 je la..stadium merdeka, stadium shah alam n stadium bukit jalil..di sebab kan aku memang anak jati selangor, so mmg la favorite team aku SELANGOR DARUL EHSAN! Phewit! Go la RED GIANT! J. Dulu pantang ade bola, aku ngn kazen-kazen aku mesti pakat2 nk pegi..hehehe..cam da jadi kewajipan plak p stadium 2..mcm2 la incident n pengalaman yg kitorang dpt..kene usha 2 mmg perkara biase la…sekarang disebab kan masing da kawen (aku je belom! Hahaha) adess, so aktiviti ney terpaksa la dikurangkan..tp x bermaksod x pegi langsong! Cume skrg ney terpaksa tgok kt tb je (sebab aku da x de geng!) sob2 T_T sedey!



Bile dah dok layan tv..lagi2 ngn ASTRO..mcm2 la plak cite yg ade..my favourite series of coz la investigation..cm cite CSI, NCIS, CRIMINAL MIND n ghost stories..hehehe…layan beb! Dan2 la last week kebetulan ade plak BOLA ngan GLEE on da same day n time! Stress!!!! Mane nak tgok ney!! Argh! Ney yang aku menyampah ney! Susah btol la..dok pk2 2 decide la nak tgok GLEE, dan2 plak la ayah ngn adik da conquer depan tv nak tgok BOLA! Waaa…stressnye! Sebab mase 2 mmg aku x de rase nk tgok bola…nak tgok GLEE!..at last terpaksa mengalah dengan perasaan bengang! Sebab last2 due2 pon aku x tgok! GLEE x! BOLA pon x! eiy!!T_T

16 comments:

NurZalina Osman@ NinaCole said...

layan je bolaa..glee bole tgok online :) btw kite pn minat glee gak

Nur Eiman Aleesya said...

NurZalina Osman@ NinaCole: huhu..2 la, tp bola pon ade siaran ulangan! hahaha...tp due2 pon blom tgok! :)

Tasha said...

tapi I like Glee.... hehehe....

Nur Eiman Aleesya said...

Tasha: i pon suke glee! tp i suke bola jugak!

Ainn Hazwany said...

tengok DISNEY je lagi bestt.. hahahaa;)

Faizal n Fashitah said...

Saya lelaki..so agak Glee la nak tonton Glee huhu..

Nur Eiman Aleesya said...

Ainn Hazwany: CSI n NCIS pon best gak :)

Nur Eiman Aleesya said...

Faizal n Fashitah: hahahaha...okay je kan? :)

Bro Framestone said...

xminat bola

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

Nur Eiman Aleesya said...

Bro Framestone: abg x minat bola ke? pelik je?

Koding said...

Kita sama...
Sokong 'RED GIANT' jugak...

nazirulhazwan~ said...

naseb bek la gua x suke tgk bola, hahaha sonang bini den nati

Nur Eiman Aleesya said...

Koding: yeah! i love RED GIANT! :)

Nur Eiman Aleesya said...

nazirulhazwan: hahahaha...cm2 pon ade ke? kalu lisa cmne plak? hahaha...senang ke x nanti laki lisa :p

i am S!L4H.. said...

peminat liverpool dtg nih. ngee

Nur Eiman Aleesya said...

i am S!L4H: wawawa...i pon fan liverpool gak! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...