Friday, April 1, 2011

OMG!! Kiss Kiss Kiss Muah!!!!!

Pagi ney along my way to office nasib baek la jalan clear je, kete byk, tp x de r jammed cm smlm n kelmarin..padahal aku gerak dari rumah mcm biase je kot..huhuhu..mayb sebab ari nie ari Jumaat kot...hari yang penuh keberkatan..InsyaAllah J Cuace hari nie pon ceria..ibarat suria memancarkan cahaya! Hahaha...ntah btol ntah x ayat aku 2..tp 2 la, nk kate redup, x jugak, nk kate panas terik pon x jugak...org kate yang sedang2 aje la.. J so, mood aku pon baek la ari ney, happy je..lagi2 bile dpt morning wish dari si die tersayang! Ouch! Hahaha..
Elok2 da nk smpai depan office, ade la satu simpan nk ke kiri..aku nk terus sbb office aku depan lagi..depan aku ade kete, n die da bagi signal ke kiri, taola aku die nk belok kt simpang 2..traffic light da tukar kaler hijau, kete depan kete depan aku da belok kiri, n kete depan aku pon da belok..dan2 da separuh jln die leh break!!!!! Cer!!! Aku yg kt belakang die???? Waaaaaaaaaaa!!! Nyaris2 la aku ter”KISS” kete die..klu kete biase x pe..ney stock kete2 mahal! Pergh!! Naseb baik la aku x laju, sempat la aku break emergency! N yg best nye nasib baik jugak la kete blakang aku jauh lg sebab ade bonggol! Kalau x? Sure die pon ter”KISS” bontot kete aku! Hahahaha..fuh! lege! Naseb baik la break kete aku 2 makan lg, klu x?? Adess...x sanggop nak bayangkan! Aku rase td, mse aku break emergency 2, kete aku ngn kete die jarak 1 inci je kot! Pergh! Sket je lagi aku “KISS” kete org!! Huhuhu...aku mmg da cuak da..rase cm mngigil 1 badan, agaknye klu org tgok aku mesti org kate aku pucat...huhuhu..tp memang scary kot..adess...jgn la bt hal..aku da beristigfar banyak2 kali da..huhuhu..tarik nafas n cool down..alhamdulillah x de ape2 n aku selamat smpai office on time! Yeah! (^_-)

4 comments:

Cma Shiema said...

he3..welkam to d club..
cma da add u..sila juge add shaye..he3..cma ade 2 blog..

http://www.blogger.com/profile/14972976896212827103

http://www.blogger.com/profile/08928109465823204253

my tweet tweet~http://twitter.com/#!/shiemacma

♥♥♥u....

::Budak Degil:: said...

uih..tu la dh suh bawak kete baik2..ni tau merempit je..hahaha..

nureimanaleesya said...

CMA: tq :) hehehe...bru2 start je ney...t i follow ur blog n twitter k :)

nureimanaleesya said...

EINN: eh, bile plak kak lisa merempit?? da die yg x reti bwk kete! huhu...cm haram je! naseb x langgar je ari 2 :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...